Mitt namn är Louise Malmsten, jag är 34 år och är född, uppväxt och boendes i Malmö.

Intresset för att fotografera började under en resa till Azorerna sommaren 2002 och intresset har sedan dess ökat från hobbynivå till ett yrke.

 

Jag erbjuder fotografering och produkter till er som vill föreviga ett speciellt ögonblick, såsom en nyfödds lilla kropp, ett familjefoto med all dess glädje eller den stora kärleken mellan ett par vid en vacker vigsel. Av mig får ni foton som förmedlar ett budskap av glädje och stil, tagna av en fotograf som ni kan känna er trygg och bekväm med. Återkommande kunder får en rabatt på 20% på sin nästa fotografering.

 
Jag fotograferar både i studio och utomhus och varje fotografering är speciell för mig. Det är viktigt att barn får vara barn. När barnen är i studion brukar dom tycka att det är jätteroligt att leka med rekvisitan. Utomhus kan dom springa runt och busa och jag håller mig då på avstånd och fotograferar med teleobjektiv så att barnet inte ska känna att det är en fotografering.Om vi märker att ert barn inte mår riktigt bra, är trötta eller inte vill bli fotograferade den dag ni kommer hit så bokar vi en ny tid istället. Vid familjefotograferingar kommer jag med förslag på lekar, men leksamma föräldrar är alltid roligt också och just familjefotograferingar blir så fina med kärleken mellan barnet/barnen och deras förälder/föräldrar. 
 
Vid en kärleksfotografering finns det otroligt många fina ögonblick och känslor att fånga och ni kan "bara vara", fokusera på varandra och ha lite extra tid för er själva. Det brukar bli många kramar och pussar under en sådan session, som innehåller lite olika moment för att få fram bra minnen att bevara.

En gravidfotografering kan vara antingen i studio eller utomhus, vilket som kunden föredrar bäst.
Det är viktigt för mig att få fram känslorna och förväntan inför det lilla miraklet som ska komma några månader senare. V.30-35 brukar rekommenderas som en bra tid att bli fotograferad, men alla personer är ju unika och har olika stora magar under graviditen så det går bra både att fotografera före och efter dessa veckor. Det är trevligt om er partner är med några foton där man ser kärleken mellan er och till magen och all förväntan i era blickar. Om den kommande lilla bebisen redan har något syskon får han/hon gärna vara med på en del foton också och visa sin kärlek till det kommande syskonet.

När det gäller klädval till barn, familj, gravid och kärleksfotograferingar så är det bra om ni har rätt neutala färger på er (inte extremt starka färger, svart, tryck och gärna som går ihop bra om ni är två personer eller fler). Självklart ska ni känna er beväma i det ni har på er, det är viktigast!
Beroende på vad för gravidfotografering, poseringar ni vill göra och vilken bakgrund i studion ni vill ha så rekommenderar jag att ni har med er både vita och svarta underkläder och en blus/lite längre klänning (så att magen syns när du håller om den) och fotograferar vi utomhus får du gärna ha en långklänning då vi kan ta otroligt vackra foton när klänningen flyger i vinden. 

Att fotografera ett bröllop mellan två personer är verkligen ett ärofyllt och speciellt uppdrag! 
Detta är en av era största dagar i ert liv och fotona med all kärlek, glädjen, känslorna och pirret
kommer ni att kunna titta tillbaka på i många år framöver. Jag ser verkligen till att fånga alla viktiga ögonblick och att er dag ska bli så underbar som möjligt. I bröllopspaketen ingår även ett möte och "preweddingshoot" några månader innan bröllopsdagen där vi träffas så att ni kan ta upp funderingar, önskemål, bildstil och så att jag känner av lite hur ni är framför kameran. Efter fotograferingen får ni ett antal lågupplösta foton, där flera kunder har valt att ha dessa foton i programmet på bröllopet (vid tryck är det bra med högupplösta foton vilket jag då skickar till kunden).

Det är mycket viktigt att framkalla sina foton så att man kan glädjas av dom varje dag och att dom inte blir liggande på datorn. Jag har exklusiva produkter i oerhört fin kvalité som endast går att beställa via fotograf såsom album i olika material (linne/läder/canvas/hård yta m.fl), linneboxar till era framkallade foton, art plates, canvas, förstoringar, inramade tavlor och ni kan även beställa tackkort- och julkort ifrån mig.

 

Mer information om priser, bokning och villkor finns i prislistan som finns under fliken "priser&kontakt! Tveka inte att fråga om det är något ni undrar över!