I februari och mars ska jag gå hela 5-6 kurser (jag står som reserv på en som går samma dag som en annan en bit bort, så vi kan väl hålla tummarna att jag kommer med på den så blir det hela härliga 6 st?) Massor av inspiration, foto, kollegor och lite resor!
Så just kring dom datumen och veckorna kan det vara lite svårt med tider, men hör av er med förfrågan, så går det säkert att ordna! Innan dess blir det en gravid- och familjefotografering i studion, vädret är ju inte så foto/kundvänligt i Malmö just nu (jag fotograferar dock över hela Skåne där det tydligen finns ställen där det är mycket snö om någon är intresserad). Skulle det bli massor av snö och härlig vintersol då hoppas jag verkligen att ni passar på att bli fotograferade och det kommer säkert att komma upp ett erbjudande - ljuset är SÅ vackert då!.

Läs hela inlägget »

Nu är den nya prislistan för 2016 uppe och ni hittar den här: http://www.louisemalmsten.com/priser-kontakt-2539660
 

Läs hela inlägget »

Nu har jag räknat "röster/gilla" för fullt från favoriter 2015-tävlingen och överlägsen vinnare är Arlinda och Julia som vinner en 1h fotografering och en förstoring på 20x30 - stort grattis till er!
Jag satte även in ett 2:a och 3:e-pris då så många engagerade sig i tävlingen vilket verkligen var roligt och 2:a priset går till Josephine Göttrik Eklöf med familj (en 15x21-förstoring) och 3:e priset till ett av brudparen jag fotograferade i somras Charita och David Ivarsson (en 10x15-förstoring). Ni får gärna maila mig på denna sidan eller via vanlig mail om vilket foto ni vill ha förstorat så levereras det via post! Gott Nytt År på er alla!
 

Läs hela inlägget »

Nu är det julafton och jag önskar er en riktigt härlig sådan med nära och kära, Kalle anka, god mat, hårda och mjuka paket och julsånger! Jag går på julledighet fram tills den 6/1, men tittar som sagt in här då och då. Glöm inte bort tävlingen som pågår fram tills nyår - jag tänker lägga till ett andra och tredjepris också då så många har engagerat sig! Ta hand om er!
 

Läs hela inlägget »

Här har jag valt ut några favoriter från det gångna året - barn, bröllop, dop, gravid, mode och bröllop Jag tänkte att vi ska en tävling där ni väljer vilken som blir det bästa fotot år 2015. Du röstar genom att "gilla" din favorit på facebook och får gärna dela bilden så att dina vänner också kan rösta på just din bild. Vinsten är 1 h fotografering inkl. en förstoring på 20x30 (värde ca 2000kr).Tävlingen pågår fram till nyår - god jul på er!
 

Läs hela inlägget »

Vi tog även några foto i fredags utan jultema som mamma Arlinda skulle kunna ha året runt - här är ett av dom på söta lilla Julia!
 

Läs hela inlägget »

I fredags var mamma Arlinda och hennes lilla tomtenissa Julia hos mig för att bli fotograferade. Julia är en helt underbart söt liten gosig flicka, som var väldigt glad och verkade trivas i fotografens famn enligt hennes mamma. Med dessa härliga julfoton önskar jag er en glad 4:e advent!
 

Läs hela inlägget »

I dagarna har ännu fler leveranser skickats ut till julkort, förstoringar och kalendrar och på fredag har jag en julfotografering i studion med en mycket söt liten 3-månaders flicka, och även en familje/barn/porträttfotografering. På måndag sker den sista fotograferingen innan jul, sedan tar även jag lite julledigt! Jag kommer uppdatera här då och då med foton, en sammanfattning av året, blogginlägg och önska er en god jul & gott nytt år!

Läs hela inlägget »

Varje brudpar jag får äran att träffa är unikt och det är en underbar upplevelse att fånga er kärlek på bild. Jag ser till att fånga alla ögonblick, era önskningar och lite till! I varje paket ingår ett konsultationsmöte och testfotografering för att ta upp funderingar, bildstil, önskemål, titta på produkter som kan köpas till i exklusiv kvalité, lära känna varandra lite och jag ser även hur ni är framför kameran. I dom större paketet ingår även ett bildspel och när priserna höjs efter årsskiftet planerar jag även att ha med förstoringar i mina bröllopspaket. Jag ser fram emot att höra om just era bröllopsplaner!

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv