Att satsa på helt rätt helg med kärlek, lek och lycka!

Kunden Maria mailade mig för ett tag sedan och ville boka en familj- och gravidfotografering, men vi tyckte båda att det var bra att vänta ett litet tag så att det hann komma härliga höstfärger på träden och så att magen hann bli lite större. Vi bestämde söndagen den 8:e november och jag letade efter en park till fotograferingen där det fanns röda löv också, Kungsparken har mer gul/orange löv. Så en kväll insåg jag att Rönneholmsparken hade röda, orange, gula och gröna löv på träden, ett nappträd, lekplats, möjlighet till motsol och stora gräsytor att vara på - allt i ett!. Dock hann en hel del löv trilla av veckan före och dessutom var det ju stormen Freja precis dygnet innan denna fotografering. Jag och Maria höll kontakten via mail fortlöpande om vädret och jag som fotograf kollade ju väderapparna ständigt. Men det såg ut som om det iallafall inte blåste så mycket när det var söndag förmiddag, inget regn och vi fick till och med sol på eftermiddagen. Vi började med lite gravidfoton på mamma och pappa ihop och sedan tog jag helt underbara gravidfoton i motljuset i höstfärgerna på Maria medan pappa Thomas och sonen Henry snabbt sprang iväg till lekplatsen. Den var en av dom roligaste sakerna på dagen tyckte han som även fick möjligheten att prova att klappa en hund. Vi undersökte sedan nappträdet, en litet hus som ligger i parken (det finns en stor vacker byggnad som är en skola i parken också). Och nr 2 på listan som var URKUL enligt Henry var lövkrig med mamma och pappa! Och löv är där gott om minsann. Den 3.e punkten som Henry skrattade hjärtligt åt var när pappa lekte med en groda som man kan öppna och så blir den till en prins (foto på det kan ni se på länken nedan). Hela den här familjen är så otroligt trevlg, lekfull och härliga och Henry är nog den gladadste pojken jag har fotograferat! Då jag har kommit överens om antalet foton jag skulle publicera på facebook och att foton läggs upp på hemsidan så kommer jag enbart lägga upp foton här på bloggen som redan är publicerade, vill ni se fler från fotograferingen finns dom här: http://www.louisemalmsten.com/portfolio/bebis,-barnfoto-och-familj/fam.-eriksson-29290796
  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv