Malin & Percy - sommarens största bröllop 12/9-2015

Redan förra sommaren bokade Malin mig som fotograf för hennes och Percys heldagsbröllop på anrika Ellinge Slott. I våras träffades vi för ett möte och pre-shootfotografering när det var öppet hus där och det blev riktigt härliga foton som finns i ett tidigare inlägg i bloggen och även i portfolion.
Då det är många olika moment och minnen som är viktiga att fotografera en sådan här stor dag hade jag både checklista och brudgummens mycket trevliga syster till hands, det är ju inte så lätt för en utomstående att veta vem som är vem när olika släktfoton ska tas till exempel. Hon hjälpte även till att arrangera gästerna så att dom formade ett hjärta när jag stod ute på balkongen och tog fotot uppifrån. Dom första 6 timmarna var det förberedelser, porträttfotografering med förväntansfulla och lyckliga blickar, fotografering av när gästerna anlände, vigsel där brudgummen Percy sjöng för Malin så att hon fick tårar i ögonen och mingel och gratulationer med all dess lycka som föräldrar och vänner ger. Därefter gick brudparet och gästerna till den fint dukade festlokalen där Percy bar Malin över tröskeln. Dom resterande 6 timmarna fotograferade jag ringbilder, maten, dukningen, olika sorters tacktal, otroligt underhållande spex, bröllopsvalsen, festen med liveband och såklart alla känslor och speciella ögobnblick!
Det är något speciellt att vara med från början av dagen till kvällens sista dans och jag har redan nu fler 12-h bröllop inbokade inför 2016.
Nedan kan ni se några av mina favoriter från denna dag och preshootfotona och lite andra foton från bröllopet kan ni se här:
http://www.louisemalmsten.com/portfolio/bröllop/percy-och-malin-25446905
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv