Att framkalla sina digitala filer

Ifrån två av mina bröllopspar från i somras har jag fått höra att dom kommer att framkalla sina foton - ena paret som förstoringar att sätta på väggen och det andra paret som en fotobok, detta är roligt att höra då det är viktigt att digitala filer inte enbart ligger på datorn utan faktiskt får komma till sin rätt i ett format "man kan ta på" och bli ännu tydligare minnen från den stora dagen. Om ni efter en fotografering/bröllop vill beställa framkallning/förstoringar, album, tackkort, canvastavlor, julkort eller i något annat format så går det att enkelt ordna via mig och ifrån leverantörer med bra kvalité på sina varor. Ni som har fotograferats av mig under det senaste året och har framkallat foto på något liknande sätt och vill skicka en bild och visa får gärna göra det och ni som känner för att skriva en recension på denna sidan efter er fotografering är mycket välkomna att göra det - då skulle jag verkligen bli mycket glad!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv