Tittut!

Mitt namn är Elias och fotografen som tog detta fotot på mig vill bara säga att hösten är på gång i Malmö och att mamma och pappa då kan tycka att det är roligt att föreviga lite minnen på sitt barn/sina barn. Höstfärgerna kan nog behöva några veckor till på sig för att bli sådär härligt orange, gula och röda och är man riktigt busig kan man ju ha lövkrig med sina syskon/föräldrar. Gå in under priser& kontakt och skicka ett mail till mig om ni vill veta mer om hur fotograferingen går till, priser och när det finns lediga tider.
Redan nu är där tider inbokade som jag verkligen ser fram emot - barn, familj och kreativitet i ett! (När den stora högtiden med alla paket sedan kommer för alla barn senare i år så har jag införskaffat både renfäll från Åhléns och en superfin gunghäst i mörkbrunt och har massor av julrekvisita) som säkert gör alla barn mycket lek-glada!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv