Bröllopsporträtt - Charita & David 15/8-2015

Denna lördag hade jag äran att få föreviga två bröllopspar och det första paret var Charita och David. Redan när jag hade mailkontakt med David märkte jag kärleken till Charita i mailen. Vi träffades sedan för möte + testfotografering (det ingår i alla mina bröllopspaket) som är mycket bra för både brudpar och fotograf då dom kan ta upp funderingar, bildstil, vad som är extra viktigt att det blir fotograferat, speciella önskemål m.m.
Testfotograferingen gör också att dom känner av hur det är att stå framför kameran och jag märker hur paret i sig är framför kameran tillsammans. Porträttfotograferingen den 15:e hade vi sedan på Käminge Strandbad där det finns en blandning av skog/dunge, strand, brygga och gräsvallar. När jag har redigerat dessa foton har jag verkligen känt kärleken genom fotona. Jag är jätteglad för er skull och hoppas att bröllopsresan var härlig!  
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv