Bröllop Jenny & Patrik 15/8-2015 på Ystad Saltsjöbad

Det andra bröllopsparet denna lördag var Patrik och Jenny som hade valt att ha sitt bröllop på Ystad Saltsjöbad då det ligger dom varmt om hjärtat och andas lugn, harmoni och stilrenhet. Miljöerna är underbara och havets vågor hörs nära hotellet. I lördags vigdes dom där efter 10 år tillsammans och jag önskar dom all lycka framöver!
Nedan kan ni se många härliga foton både ifrån preshooten och ifrån bröllopsdagen. Ett bildspel ligger på länken nedan (ni får scrolla ner till den 20:e augusti) där ni kan se hur påhittig och otroligt kreativ Jenny är! https://www.facebook.com/FotografLouiseMalmsten
 

Preshoot på ribersborgsstranden en somrig julikväll

Bröllop - ystad saltsjöbad

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv