Mollies namngivning!

När mina föräldrar hade sin sista schäfer hade dom en dagmatte till henne som heter Marika och vi har hållit kontakten sedan hon flyttade ifrån Malmö. Nu har en av hennes två döttrar fått barn, en mycket söt och glad flicka som heter Mollie, vars namngivning jag fotograferade den 12 juli. Angelica som dottern heter är mycket kreativ och hade dekorerat så fint och hade gjort lika kreativa kakor och tårtor. Hennes andra dotter Karolina hade gjort en film med foton av Mollie med en vacker låt till som dom spelade upp vid namngivningen. Om några veckor kommer dessutom Angelica och Mollie till min studio - så då blir det även några fina foton från Mollies bebistid att framkalla och sätta i ram på väggen!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv