Mycket som händer just nu!

Nu är det mycket som sker, bokas och uppdateras – nya priser och referenser är upplagda på hemsidan, mer reklam för mig som fotograf finns i media, jag fick massor med ny inspiration från ett nytt underbart område i Malmö igår kväll och nästa vecka kommer det upp härliga foton med barn med benen fulla av spring lagom tills värmen äntligen är här!
Eventuellt blir det fotografering av en 3-månaders liten flicka också och en barnfotografering på stranden i vackra Lomma lite längre fram.
Utöver det har jag bokat in mig på en workshop till sensommaren i Stockholm. Imorgon träffar jag en tjej som förhoppningsvis kommer vara assistent på ett bröllop jag ska fotografera – magkänslan känns riktigt bra och jag tror att det kommer bli underbara foton ifrån den dagen.
Och sist denna vecka på söndag har vi fotografträff nere i Höllviken med 30 graders värme och delar kunskap i underbar miljö och på kvällen är det en annan stor fotografträff vid Bunkeflo strandängar. Kreativitet till 110%!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv