Doer´s Event och två kommande företagsuppdrag

Den 7/5 fotograferade jag entreprenörseventet Doer´s Event för andra året i rad  - dels mot en sponsorvägg, dels vid scenen, i tältet där gästerna mingelade i pauserna och även i puben efter dagens föreläsningar. 
Där var dessutom med tre namn på en del som heter "Doer´s Do" som jag inte riktigt väntade mig på torsdagens event då dom är sportrelaterade (men som nu jobbar inom näringslivet)  vilket var Linus Thörnblad, Matias Concha och Rob Haans - en trevlig överraskning! 
Jag har själv varit aktiv inom idrott i många år och har följt friidrott mycket då jag tycker att det är en intressant sport. Dessutom var Linus mycket öppen med sin utmattningsdepression i media vilket det behövs att fler och fler är så det ser jag som något som är mycket starkt och bra gjort av honom! Torsdagen var innehållsrik med ett dundrande avslut av Johan Wendt som har startat Mattecentrum som hjälper unga gratis som behöver hjälp inom ämnet och dessutom var han riktigt rolig och fick både publiken och mig att skratta många gånger! Fotona nedan får sammanfatta dagen lite och resten av fotona kan ni se här: http://www.louisemalmsten.com/portfolio/företag/doer´s-event-2014,-2015-21817644
På lördag den 30/5 fotograferar jag en företagsinvigning i Lund med mingel, liveband, ansiktsmålning för barn m.m., det ska verkligen bli roligt!
Helgen därpå kommer jag att fotografera fredag-söndag i Lomma när sångerskan Yvette Eklund uppträder i 1930-tals stil och där kommer även vara filmare och statister där då det ska spelas in en musikvideo inför den kommande skivan arrangören planerar att släppa.
Jag hoppas på fint väder i vackra Lomma och ser fram emot en händelserik dag med mycket att fotografera och inspirerande människor!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv