Redigeringsdag och kommande veckas uppdrag

För exakt 1 vecka sedan fotograferade jag och två andra fotografer vackra Karolina som jag har fotograferat en gång innan (då på Malmö Centralstation) - det blev tre lockations: Körsbärsblom, Magnoliaträd och stranden i Lomma. Karolina är otroligt lätt och spontan att arbeta med och klättrade med Mats hjälp i träd i kjol(!) två gånger denna dagen som bjöd på många goda skratt för oss alla fyra. Jag är otroligt nöjd med mina foton och stilen på dom och känner mig motiverad och peppad inför nästa veckas uppdrag som blir som fotograf på entreprenörsgalan Doer´s Event för andra året i rad. Jag kommer dels att fotografera med studioblixt mot en eventvägg med sponsorernas namn, fotografera mingel, stora scenen och sedan ute i "trädgården" som är tält där ytterligare gäster kommer att prata och där det förra året var överrraskningsgästen Niklas Adelberth som
med två kompisar startade sitt företag Klarna när dom gick på Handelshögskolan i Stockholm. Jag trivdes som fisken i vattnet i detta sammanhang och ser fram emot ett ännu större event detta år med spännande föreläsare som boostar en!
Nedan visar jag en favorit från var miljö med Karolina och alla andra underbara foton kan ni se här - vilket jag tycker att ni ska ta er tid att göra:
http://www.louisemalmsten.com/portfolio/porträttfoto/karolina-22947113
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv