En händelserik eftermiddag i Bokskogen

I söndags träffades jag, Amanda och Liam igen vilket var mycket trevligt och roligt, Amanda är en mycket lättsam och glad tjej och Liam är alltid glad och har massa energi och är så söt! Jag fick låna en bilbarnstol av en fotovän innan i veckan då jag tyckte att det skulle vara så mycket smidigare än att dom två skulle behöva åka buss en massa, tack Kajsa! Tanken var att Liam skulle ha sovit mellan 12.30-13.30 som han brukar och annars är barn ju lätt trötta och kan vara lite "griniga" om dom inte har fått sin sömn, vilket det inte blev att han inte fick denna dagen, men det gick jättebra ändå.
Liam älskar bilar så att åka bil och se alla bilar när jag körde och alla bilar som stod på den totalt fulla parkeringen (vi hittade en plats när en annan körde) och sedan träffa två MC-killar som gasade lite extra för honom var toppen! Jag har ju bilar i olika utseende i min studio så där ska han få komma och hälsa på en dag och leka runt och broooma! Liam tultade på i full fart i skogen sedan och jag passade på att fota med en gång även om vi inte hade kommit dit där det var mest vitsippor. Det var stark solsken denna dagen så då gäller det dessutom att man fotar "på rätt håll" så att motivet inte får fula skuggor på sig och dessutom hinner med när en liten busig pojke tultar runt :). Sötnosen plockade dessutom vitsippor och kom fram till mig och kameran, dock blev det ingen bild på det då närgränsen inte räckte till *ler*. Vi hittade även två ballonger, en gul och en blå som gjorde Liam glad och han fick lite avundsjuka blickar från dom andra barnen i skogen (han fyller år snart, så det fick bli pre-födelsedagsballonger att ta med hem).
Jag tog också några foto på Amanda och Liam i ramarna som hänger som konstinstallation i skogen just nu men då dom hängde på ett visst sätt (vilket inte gjorde mig riktigt nöjd med fotona) och Liam hellre ville springa runt på marken än att vara i famnen, valde jag att göra en saga av bilden med ramen istället! Liam ramlade sedan då han springer så fort så då valde vi att avsluta fotningen (lite ledsen och trött kille då). Vi fick även hjälp med startkablar av ett mycket snällt par på parkeringen också, då mitt batteri valde att dö där ute i skogen - så ja, det var en händelserik eftermiddag!
Mamma Amanda är supernöjd med fotona och flera av hennes vänner tycker att hon ska ta och förstora några av dom och sätta upp på väggen - responsen har verkligen varit positiv och jag är själv mycket nöjd också!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv