Att berätta en fin historia

När jag gick på låg- och mellanstadiet på Mellanhedsskolan i Malmö så gick där en tjej som heter Amanda (2 år yngre än mig) som jag lekte med på skolan, på fritiden någon gång och vi red båda på Malmö Ridskola. Vi började därefter högstadiet och gick sedan vidare i livet på varsitt håll.
För lite mer än 2 år sedan sökte jag barn att fotografera till min portfolio och satte upp lappar i byggnaden där jag bor, på BVC och på den färgglada lekplatsen i Kungsparken och Amanda var en av dom som nappade. Jag åkte hem till henne och först satt vi och pratade en stund och jag sa efter en stund: - Jag känner igen dig! Ofta är det någon som känner någon i Malmö, men detta var verkligen ett roligt och oväntat sammanträffande.
Därefter fotograferade jag en 2,5 veckors Liam som hade ansiktsdrag redan då som jag så väl ser på fotona idag hon lägger upp på facebook och gladare pojke får man nog leta efter, han verkar alltid vara superglad och ha massor av energi!
På lördag ska jag ha en vitsippefotografering i Bokskogen där jag ska fotografera Liam i ett hav av vitsippor (jag var därute idag och där var massor av dom) och även ta en härlig bild på Liam och Amanda ihop i en av dom konstnärliga ramarna som är upphängda i skogen. Så nu syns vi igen och jag ser framemot en rolig och solig dag där det blir riktigt fina foton! Nedan är två foton på Amanda och Liam för ifrån den första fotningen :)
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv