Att ha en testfotografering inför ett bröllop

I mina tre olika bröllopspaket ingår det i alla ett bröllopsmöte + testfotografering - dels så att man ska lära känna varandra lite bättre och träffas en gång innan den stora dagen, dels så att man kan gå igenom brudparets önskemål och funderingar, ställa egna frågor, känna av stämningen och i bästa fall ha testfotograferingen där bröllopet och porträttfotograferingen sedan äger rum. Annars rekommenderar jag starkt att man som fotograf själv besöker platsen i god tid för att ha koll på området, bra platser att fotografera på, hur man ska agera vid dåligt väder m.m.
Igår hade Ellinge Slott öppet hus där Percy och Malin ska gifta sig och dom skulle dessutom träffa bröllopskoordinatorn Matilda där den dagen, så då passade vi på att ha mötet 1,5 h innan. Paret var tydliga med vad dom önskade för sorts foton och vilka moment dom ville ha med, vilket ger en klar och tydlig bild för mig. Slottet är vitt och vackert på utsidan vilket är tacksamt fotografmässigt, där är en allé, vallgrav, en bro och mycket grönområde runtomkring vilket jag ser framför mig är höstfärgat i september när heldagsbröllopet äger rum. På insidan är det lite gammaldags, där är en svart flygel, fina speglar, en vacker snedtrappa och rum med mycket ljusinsläpp. Festen kommer sedan äga rum i en annan byggnad - jag känner att det kommer bli en lyckad dag med många bra idéer på olika sorters foton, härliga foton på bröllopsparet, söta foton på brudnäbbarna och snygga grupp- och festfoton!
Om ni vill se fler foton från igår finns dom här: http://www.louisemalmsten.com/portfolio/bröllop/percy-och-malin-25446905
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv