Familj- och syskonfototgrafering med Fam. Herin

Förra veckan hade jag familjen Herin på besök med pappa Ponts, storebror elliot, lillebror Jakob och lillflickan Sophie på 2 år. Pappa Pontus bokade en familj- och syskonfotografering för att sedan ge bort foton i julklapp! Lilla Sophie var lite "pappig" och ledsen ett tag och ville hålla honom i benet som gärna en 2-åring vill (på dom fotona där han inte skulle vara med), men då är det bäst att bara låta dom vara och sedan kom jag på den ultimata lösningen som hette PEPPARKAKOR - ni ser hur glad hon ser ut på sista fotot nedan :)

Fler foton på den här fina familjen hittar ni här: http://www.louisemalmsten.com/portfolio/bebis,-barnfoto-och-familj/familjen-herin-24643351
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv