Att fotografera ett 4-årigt yrväder till hund

För ett tag sedan fick jag en förfrågan om att fotografera en Bichon havanais som julklapp till hundmormor- och morfar, vilket jag tyckte var ett extra roligt uppdrag då jag är "hundmänniska" själv och även har en egen hund. I lördags möttes vi i Kungsparken i Malmö, och nu har äntligen höstfärgerna kommit även här i Malmö. Kerstin som hunden heter är 4 år och var mycket pigg, glad och nyfiken. Vi fick efter en stund sällskap av en annan hund - Allan som bara är 1 år och dom lekte glatt och länge :). Kungsparken är vackert med sitt lusthus, paraply och vatten - där har jag även fotat gravidfoto för några år sedan. Resten av fotona kan ni se här: http://www.louisemalmsten.com/portfolio/djur/bichon-havanais-kerstin-(och-allan)-24064694
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv