Familje-, syskon- och porträttfotografering

Förrförra helgen hade jag en fotografering med Fam. Svensson Crona i Pildammsparken. Den var planerad som familj- och syskonfotografering, men äldsta sonen Anton blev porträttfotograferad också då han ville ha några nya foton på sig själv. Vi befann oss omkring Margaretapaviljongen, i Silvias och i Barnens trädgård och kunden blev så nöjd så att jag har fått en extra beställning (utöver fotopaketet) på 2 canvastavlor, 30 julkort och 8 förstoringar (4 st á 2 foton) - sådant blir man glad över som fotograf och det kommer säkerligen kunden också bli då framkallade foton ger en "verkligare" känsla när man kan se dom på rikitgt och det är viktigt att bevara och sätta upp sina minnen på väggen!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv