Victoriadagen den 14 juli på Sollidens slott (Öland)

Den 14:e juli fyllde kronprinsessan Victoria år och det brukar dom fira på Sollidens Slott där det även är öppet för alla att komma och gratta henne - vilket är uppskattat av såväl barn, vuxna och många tyskar *ler*. Så jag och min mamma gjorde en weekendresa till Öland, där vi utöver Victoriadagen åkte runt med bil på hela Öland - det blev många härliga foton på naturen där och sevärdheterna :)
Jag har varit på Victoriadagen två gånger tidigare när jag var yngre, men då mer som "hobbyfotograf". Det var verkligen ett trevligt firande där Victoria tog sig tid i hela 2 timmar att gå runt och hälsa på alla och ta emot presenter. Och jag blev verkligen nöjd med mina foton!!!

Resten av fotona ser ni här: http://www.louisemalmsten.com/portfolio/kungafamiljen-victoriadagen-22616265
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv