Utställning i Slottsparken den 16 augusti

Lördagen den 16:e augusti ställde jag för 2:a året i rad ut på utställningen Linan som arrangeras varje år under Malmöfestivalenveckan av Niklas G Wibom. Förra året hade jag tema "växter" och detta året tema "porträtt". Dock var det rätt blåsigt denna dag så jag hade en väldigt tur som hade en "granne" intill mig som hade silvertejp med sig som jag kunde använda på baksidan så att dom inte landade i kanalen i Malmö.
Utställningen pågår varje år i 4 timmar och det hinner då passera 3-4000 personer. Och jag har haft ett flertal bekanta som även dom har ställt ut dessa år, så det är kul att samtala med sina kollegor och titta på alla andras utställningar. Nedan ser ni fotona jag ställde ut:
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv