Att fotograferas som barn...

På mina barnfotograferingar är det mycket viktigt att "barn får vara barn"...så på utomhusfotograferingarna använder jag mig mycket av ett zoomobjektiv och så får barnet i fråga springa runt och undersöka saker och leka som han/hon vill. I ...studion har man ju ett annat objektiv då det är ett mindre område - då barnfamiljen först kommer dit låter jag barnet/barnen titta runt lite i studion och sedan har jag massa av härlig rekvisita som brukar vara rätt underhållande för dom. Nallar, en kanin, en elefant, en hushpuppiehund och en Ior på 1m, klädesplagg, stolar, bilar och en mjukisfotboll för pojkarna och mycket mycket mer.
Nallen på fotot nedan tog jag faktiskt med på en utefotografering förra sommaren på Ribersborgsstranden!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv