Ljusworkshop för Emma Svensson (Rockfotoemma)

För er som läser detta inlägg och är ifrån Stockholm höll vi till på Galleri Telefonplan i Tellusgången (Fruängen) i söndags, där det även ligger många andra gallerier. Vi hade först lite "föreläsning" och sedan fyra olika stationer - befintligt ljus, on location med blixt, HMI (dagljuslampa)/fönsterljus och studiobelysning. Från början skulle vi haft modeller men det blev ändrat så jag var mycket tacksam som fick en mycket fotogenisk (och mycket duktig på att posera) kille i min grupp så att jag kan använda några foton till min portfolio. Dock blev han kanske lite generad av berömmet han fick från mig :) En workshop som var bra upplagd, roligt med olika stationer och där jag kunde prova på en del som jag inte kunde sedan tidigare var det!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv