Fina ord som värmer ens hjärta!

Hej Louise Malmsten, hamnade bland Jeanette Mademos foto. Blev en nostalgi tripp. Du har tagit så enormt fina foto på min Jeanette Mademo och hennes familj. Men det är något magiskt över denna bild på Julia. Kan Du förklara vad det är som bara får mig att sitta och titta och drömma iväg. Känns som jag sitter i en saga när jag tittar på den /Marie Axtelius

När brudparet jag fotograferade på Ales stenar(blogginlägg kommer snart) precis hade kommit hem från sin bröllopsresa i romantiska Rom fick jag ett härligt mail med hur nöjda dom var med fotona och att dom valt just mig som fotograf, sådant gör en verkligen SÅ GLAD och jag kan nog tala för alla fotografer att vi blir lika glada var gång detta händer <3.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv