Min gudson Jonathan!

På tisdagseftermiddagen i förra veckan träffade jag min nära vän Caroline för att hinna fotografera hennes son Jonathan bland höstlöven innan dom försvinner helt och hållet för i år. Nedan ser ni ett av fotona :) Fler kan ni se här: http://www.louisemalmsten.com/portfolio/bebis,-barnfoto-och-familj/caroline-och-jonathan-14943063. Denne lille kille som precis har lärt sig att gå(med lite hjälp) har världens charmigaste och gladaste leende!
Jag passade också på att göra ett julerbjudande med hjälp av Jonathan, vilket kan vara lättare sagt än gjort med en liten pojke som kryper runt i 110km/h och inte sitter still i mer än 1 sek *ler* - men fotot som jag sedan valde att använda till annonsen blev jag nöjd med.
Och Jonathan hade jättekul med att undersöka alla saker hos mig - bäst tyckte han om fårskinnet från Gotland, mjukt ska det vara :)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv