Nordljus Home

Nordljus Home är en inrednings- och klädessajt på nätet med många trevliga varor. Jag har själv köpt ett snyggt paraply från Noa Noa där som jag tänker ha som rekvisita. För min egen del i höstens regnrusk blir det ett svart paraply från H&M, det räcker bra då :)
Hur som haver, i augusti la Nordljus ut en status på facebook att dom sökte fotografer och jag var ju inte sen att nappa på det och skickade ett mail med länk till min hemsida och även lite produktfoton som jag har tagit innan.
Jag var ju beredd på att väldigt många skulle ha hört av sig till dom, det visade sig vara ca 50 personer som hade gjort det. Så under augusti månad skulle Nordljus välja ut några favoriter och sedan återkomma.
Och en av favoriterna var jag!!! Vi var 5 personer som var utvalda...av 50! Dom på Nordljus ville då att jag skulle göra en testfotografering för dom då dom budar hem plaggen och accessoarerna till en och där man gör en miljöfotografering och sedan en på produkterna på galge/skyltdocka. Jag hörde då med min f d pojkväns syster Jenny som ser mycket bra ut och dessutom är van vid att röra sig framför kameran om hon kunde tänka sig att ställa upp, vilket hon kunde...så en solig torsdag i Danmark tog vi fotona nedan som sedan visade sig bli så uppskattade att dom vill att jag fortsätter fotografera för dom! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv