Lilla lilla Agnes...

I torsdags i förra veckan körde jag till Höllviken för att fotografera lilla Agnes som jag har skrivit om nedan.
Dock är gatan som jag skulle till rätt liten och kvarteren ligger lite kringelikroka och där är många återvändsgränder, så GPS och Höllviken fungerade inte så ihop. Sväng höger stämde liksom inte när det låg en villa och deras uppfart i vägen...men efter ett bra tags letande hittade iallafall jag fram till slut.
Till denna och kommande babyfotograferingar hade jag köpt lite rekvisita som jag skulle testa idag. Även korgen som jag hade på Nordljus-
fotograferingen tänkte jag kunde passa till detta. Men Agnes som är rättt liten fick precis plats...så den kommer bara kunna vara till Newborn-fotograferingar och inte större bebisar än det upptäckte vi.
Vi var på ovanvåningen där det var bra ljusinsläpp och där det även var varmt och skönt för lilla Agnes då hon är rätt liten. Då mamman inte vill ha foto på sitt barn på facebook och i bloggar - (vilket är fullt förståeligt) så lägger jag endast upp två små fötter här och så får ni gå in på:  
http://www.louisemalmsten.com/portfolio/bebis,-barnfoto-och-familj/isabel-och-agnes-18250589  
och se på resten där istället. Dom är URSÖTA!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv